fredag 15 januari 2010

Kaffe med kanel

är gott.

Klockan är 6 och andra koppen har redan sörplats i.

Det har varit lite bloggtorka här nu ett tag, men livet har förändrats radikalt sedan Tindra kom in i våra liv. Det blir inte så mycket tid till datorn, snarare går tiden åt att avvärja små vassa gaddar att penetrera huden på fötterna. Eller till att slänga på sig skorna och springa ut i kylan för kissrunda. Eller till att torka både kiss o bajs de gånger man inte hunnit (vilket är övervägande just nu) eller oroa sig för hennes hälsa, precis som vi gjorde med lilleman när han var bebis.

Tindra fick en reaktion på den första vaccinationssprutan. Det var läskigt. Och tydligen vanligt bland denna ras. Hon har ätit kortison. Det är inte så nyttigt. Men alternativet var mycket värre, så vi är tacksamma att det hjälpte! Dock har hon två sprutor kvar, två sprutor som kan ge än mer reaktion.

Läskigt faktiskt. Därav torkan.

Tindra har börjat komma in i sin uppgift som lastbilspartner åt M. Hon tar villigt på sig sin gröna "rånarluvströja" klockan 05.00 på morgonen för att följa med husse på jobbet. rumsrenheten är inga problem under dagen, då hon sitter i sin favorit bur och tittar ut genom fönstret. Kisspauserna och bensträckarna är många. Hon trivs :) M. trivs :)

Nu ska jag väcka lilleman. Skönt att det är fredag!

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att Tindra gillar husses jobb. Det skall böjas i tid....Kristina

    SvaraRadera
  2. Skönt att hon kommit in jobb rutinerna! :o) Ska bli skoj att få träffa henne sen.

    SvaraRadera